2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Sonu İtibari ile Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrenciler İçin Ek Sınav Duyurusu

Aşağıdaki listede adı geçen öğrenciler için Öğrenci Bilgi Sisteminde yapılan inceleme neticesinde, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonu itibari ile azami öğrenim sürelerini doldurdukları anlaşılmaktadır. Adı geçen öğrencilerin 14.09.2021 tarihinde yapılan duyurumuzda da belirtildiği üzere açılacak olan ek sınavlara girmeleri gerekmektedir. Yapılacak olan ek sınavlara gırmeyen öğrencilerden, hiç almadığı ve alıp başarısız olduğu ders sayısı toplamı 5'in üzerinde olanların Ekim ayı itibari ile Üniversitemizden ilişikleri kesilecektir. Listede adı geçen öğrencilerin mağdur duruma düşmemeleri için 08 Ekim 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Dekanlığımıza ek sınav için müracaat etmeleri gerekmektedir. Önemle duyurulur!!!

Adı Soyadı
BERFİN ÖZTEKNECİ