Mezunlarımıza Önemli Duyuru

29 yıllık bir geçmişe sahip olan Bölümümüz kendi eğitim-öğretim birikimini ve standartlarını da geliştirmiştir. Bu çerçevede, MÜDEK standartlarına uygun eğitim-öğretim yapmaktadır. Bunun kanıtlanması için, MÜDEK akreditasyonuna başvuru yapılmış ve yapılan teftişler sonucu bölümümüz 5 yıllığına akredite edilmeye hak kazanmıştır. 27 Haziran 2020 tarihinde MÜDEK-Mühendislik Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu (MAK), akreditasyonun 30 Eylül 2022 tarihine uzatılmasına karar vermiştir.

Yeni giren öğrencilerimize uygulanan anketlerle, öğrencilerimizin programımıza uyumları ve Bölümün yapması gereken etkinlikler planlanmaktadır.

Bölüm programımızın güncelliği ve yeterliği, mezunlar, işverenler  anketleriyle ölçülmektedir. Her yarıyılda, derslerde ders değerlendirme anketleriyle, Öğretim Üyesinin performansı, etkin öğretim teknikleri, fiziksel olanaklar v.b. hususlar öğrencilerden sorulmaktadır. Anketler, peryodik olarak değerlendirilerek, Bölümümüzün kalite güvence çemberine göre geri beslemeler yapılmaktadır. Bu kapsamda sizlerden ricamız

1. Mezunlar anketini buraya tıklayarak doldurmanız.

2. Yeni mezun anketini buraya tıklayarak doldurmanız.

3. Çalıştığınız kurum ve iletişim bilgilerinizi geomatik@beun.edu.tr veya gokhanngurbuz@gmail.com adreslerine göndererek bizimle paylaşmanız. Bunlardan sadece çalıştığınız kurumlar Mezunlar sayfamızda yayınlanmakta; böylece mezunlarımızın sektördeki durumunu takip edebilmekte ve Bölümümüzü tercih edecek adaylar için ön bir bilgilendirme yapabilmekteyiz.

4. Bölümümüzün lisans programının tercih edilebilirliğinin attırılması için ZKÜ Vakfı aracılığıyla yürüttüğümüz, Bölümümüze YKS ile yerleşip kesin kayıt yaptıran ilk üç adaya 4 yıl boyunca Ekim-Mayıs aylarında 500 TL/ay karşılıksız burs kampanyasına katkı vermeniz. Ayrıntılar aşağıdaki görseldedir.

Teşekkürlerimizle...

Geomatik Müh. Bölümü