Netcad Yazılımı Öğrenci ve Akademisyen Kurulum Adımları

Değerli Öğrencilerimiz,

@mf.karaelmas.edu.tr ve @beun.edu.tr e-posta adresleriniz Netcad'e iletilmiş olup e-postanıza iletilecek kod ile Netcad’i kullanabilmek için aşağıdaki işlem adımlarını uygulayabilirsiniz.

1. http://download.netcad.com.tr/THD/netcad_801_universite.rar linkinden hazır kurulmuş olan Netcad’i indiriniz.
  2. Dosyaları C dizinine alarak arşivden çıkarınız.
  3. Çıkarılan dosyanın içerisindeki nc32.exe’yi sağ tıklayarak Gönder > Kısayol Oluştur (Masaüstü) diyerek kısayolun oluşmasını sağlayınız.
  4. Masaüstünden Netcad’i çalıştırdığınızda karşınıza aşağıdaki gibi lisans ekranı gelecektir.
  1. Buraya kodu girdikten sonra aktive et demeniz durumunda Netcad açılacaktır.
  2. Başka bilgisayarda kullanabilmek için daha önce aktive edilmiş bilgisayar üzerinden deaktive edilmesi gerekmektedir.
  3. Netcad’in Genel Ayarlar penceresi üzerinden lisans kısmına girildikten sonra, Lisans Bilgileri kısmına girilerek Deaktive Et demeniz gerekmektedir.

Not: Yukarıdaki pencere hiç gelmiyorsa, bilgisayarda kırık Netcad bulunmaktadır, format atılması gerekmektedir.