2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 1 Eylül 2021 tarihinde Farabi Yerleşkesi Açık Hava Tören ve Gösteri Yerinde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ÇUFALI, Rektör Yardımcıları, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER, Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri ve elemanları, idari personel ve ailelerin katıldığı tören sonrasında Fakülte Binası girişinde Bölüm birincisi Fatih Sultan BULUT, ikincisi Ahmet Hüsrev YARAMIŞ ve üçüncüsü Furkan Resul TEPEYURT'a Bölüm öğretim elemanlarının hediyesi olarak kalem ve isimlik takdim edilmiş; öğrencilerimiz ve aileleri ile fotoğraf çektirilip sohbet edilmiştir. Mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyor, iş ve özel yaşamlarında başarılı, sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyoruz. Bizleri unutmamaları dileklerimizle...